Sunday, 1 December 2013

Are you smart student than answer this questions

Think your answer and check it
Q1. What you cannot eat in breakfast?
Ans. Lunch & Dinner
Q2. Main reasons of Divorce?
Ans. Marriage
Q3. What looks like half of apple?
Ans. The other half
Q4. In which battle did Napoleon die?
Ans. His last battle
Q5. Where was the declaration of independence signed?
Ans. At the bottom of the page
Q6. River ravi flows in which state?
Ans. Liquid
Q7. Reasons for failure?
Ans. Exam
Q8. If you throw a red stone into the blue sea what it will become?
Ans. It will become Wet
Q9. How can a man go eight days without sleeping?
Ans. He Sleeps at night
Q10. If you had three apples and four oranges in one hand and four apples and three oranges in other hands, what would you have?
Ans. Very large hands
Q11. If it took eight men ten hours to build a wall, how long would it take four men to build it?
Ans. No time at all, the wall is already built.
Q12. How can you drop raw egg onto a concrete floor without cracking it?
Ans. Any way you want, concrete floors are very hard to crack.


Don’t be sad if you not answered, I know you are good student
Best of luck for next 

See Video.  Don't forget to comments, share and subscribe 


No comments:

Popular Posts